Wie spreek jij vandaag?

Begin met inspireren. Sluit je aan bij een fantastisch team van consulenten. Dit is hét platform waar consulenten coaching bieden op allerlei gebieden. Van persoonlijke ontwikkeling, coaching, advies, spiritualiteit of simpelweg een luisterend oor. Het is aan jou hoe en wanneer je werkt. Bepaal zelf je uren en je tarief. Je werkt voor jezelf, vanuit huis, online en dit kan vanaf elke plek in de wereld zijn. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een pc, laptop of tablet. Een vaste telefoon mag, maar is niet noodzakelijk. Want alles kan via het web verlopen. Alle talen zijn welkom.

Bereken jouw inkomstenTotale inkomsten:
0

Jouw inkomsten?

Je inkomsten hangen af van de hoeveelheid werk die je verricht. Jij bepaalt je eigen tarief. De kosten voor het platform zijn altijd minimaal en duidelijk.

Administratie?

Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, dat verloopt volledig automatisch. De administratie worden automatisch opgesteld en aan het einde van de maand ontvang je een samenvatting van de maand.

Beschikbare diensten

Telefoon

Voer telefoongesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Bellen kan via het web, via pc, laptop of tablet. Kan ook via vaste lijn!

Chat

Voer chatgesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Chatten kan via pc, laptop of tablet.

Mail consult

Beantwoord een mailconsult van klanten, waarbij je zelf het tarief bepaalt voor de beantwoording. Dit kan via pc, laptop of tablet.

Start vandaag

Aanmelden consulent. Kom jij ons team versterken? Eigen uren en verdiensten bepalen. Spirituele consulten geven die er toe doen. Waar de medemens echt iets aan heeft. En door in eigen kracht komt te staan.

Aanmelden consulent Spirituele Consulten

Spirituele consulten

Heb jij spirituele skills en sta je in eigen kracht? Heb je de medemens iets mee te geven. Waardoor jij er voor kunt zorgen dat steeds meer mensen lekker in hun vel komen te zitten. Word jij blij als je een klant hebt gesproken, die je zodanig hebt kunnen helpen. Dat deze ophangt met een gevoel van. He, wat fijn, ik heb de rust weer te pakken. Ik zie het licht weer en ik kan weer vooruit.

Spirituele hulplijn

Dan zoeken wij jou om spirituele consulten te komen geven. Op deze spirituele hulplijn werken de spirituele hulpverleners geheel zelfstandig. Ze bepalen hun eigen werkuren, en daarnaast ook hun eigen tarief. Wat dagelijks kan wijzigen. Als je maar in het bezit bent van een internet verbinding. Dan kun je altijd online zijn, waar je ook bent.

Wil je een dag geen telefonische consulten geven, schakel je die uit. Is er alleen gelegenheid om te chatten, schakel je die in. Jij als hulpverlener bepaalt dit allemaal zelf op deze spirituele lijn. Voor de telefonische consulten heb je ook geen eigen telefoon nodig. Deze gaan ook allemaal via de internetverbinding. Want onze spirituele Consulten zijn hyper modern. Komt geen telefoon meer aan te pas. Bel jij wel liever met een vaste lijn, die mogelijkheid kan en mag ook.

Aanmelden consulent

Heb jij nu het gevoel hier ga ik voor. meld je dan aan via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Aanmelden consulent was nog nooit zo makkelijk. Maar ook de werkzaamheden waarbij jij alles zelf kunt regelen, is op deze spirituele hulplijn uniek.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    captcha