Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek

Algemene voorwaarden

We snappen het, je staat te trappelen om zo snel mogelijk een spiritueel consult te hebben met een van de spiritueel consulenten van de website spiritueleconsulten.nl. Toch raden we je aan eerst de Algemene Voorwaarden door te nemen. Hierdoor weet je wat de spelregels zijn van deze website.

1.     Er vindt geen teruggave plaats van aangeschafte tokens/credits. Ook geen terugbetalingen of vergoedingen anderszins.

2.     Raadpleeg je een van de spiritueel consulenten die offline is, in gesprek, ook dan vindt er geen vergoeding, teruggave of terugbetaling plaats van de gebruikte tokens/credits.

3.     Aangeschafte en niet gebruikte tokens/credits worden niet terugbetaald. Of een andere vergoeding voor gegeven. Ook vindt er geen teruggave voor plaats.

4.     De gesprekken, hetzij via telefoon, chat, beeldbellen of een emailconsult zijn betaalde diensten. Er dienen van te voren tokens/credits voor aangeschaft te worden, alvorens je in contact kunt komen met een spiritueel consulent van Spirituele Consulten.

5.     Elke spiritueel consulent werkzaam op Spirituele Consulten bepaalt zelf zijn eigen tarief. Deze kun je terugvinden bij de boxen. De tarieven verschillen dus per consulent.

6.     Je kunt helaas niet gebruikmaken van de diensten van Spirituele Consulten als je jonger bent dan 16 jaar.

7.     Elke consulent, werkzaam op Spirituele Consulten, is ingeschreven bij de KvK en biedt zijn eigen expertises als ZZP-er aan. Dit betekent dat de lijnhouder Eddie.EU niet aansprakelijk kan worden geacht voor de inhoud van de gesprekken. Hij biedt de spiritueel consulenten van spirituele Consulten slechts de mogelijkheid hun professie uit te oefenen.

8.     De spiritueel consulenten van Spirituele Consulten zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken en de behandelingen die zij aanbieden. Eddie.EU kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.

9.     Bij een klacht over een spiritueel consulent of over de inhoud van een gesprek of behandeling, wordt de klacht door Eddie.EU doorgezet naar de desbetreffende spiritueel consulent van Spirituele Consulten. Die is hier voor verantwoordelijk voor. Eddie.EU is slechts de facilitator van Spirituele Consulten.

10.  De spiritueel consulenten van Spirituele Consulten mogen geen gesprekken voeren over medische zaken.

11.  Eddie.EU, de facilitator van deze spirituele hulplijn kan op geen enerlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor adviezen, inzichten, behandelingen, healings, huis reinigen, kaartleggingen, toekomstvoorspellingen, of anderszins tijdens een consult ter sprake is gekomen.

12.  De afbeeldingen en de tekst bij de box van elke spiritueel consulent van Spirituele Consulten vallen onder de verantwoordelijkheid van deze consulent. En niet onder verantwoordelijkheid van Eddie.EU.

13.  Eddie.EU biedt een dienst aan, aan zelfstandige spirituele consulenten werkzaam op Spirituele Consulten. Eddie.EU is geen branchevereniging of een opdrachtgever.

14.  Contact opnemen met een consulent van Spirituele Consulten is geheel voor eigen verantwoordelijkheid van de cliënt.

15.  Het is niet toegestaan gebruik te maken tijdens een spiritueel consult op Spirituele Consulten van “Rituelen” of Fondsenwerving.

16.  Mocht bij de aanschaf van tokens/credits iets misgaan met de betaling, kunt u hiervoor het Contactformulier van Spirituele Consulten gebruiken. (Zie hiervoor ook punt 1,2,3).

17.  Vragen die worden gesteld via het Contactformulier worden alleen dan in behandeling genomen, als de informatie niet reeds terug te vinden is op de website Spirituele Consulten.

Uitgelichte profielen
Cleopatra>
Cleopatra
Caroline>
Caroline
Jessica>
Jessica

Gastenboek
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal